Gallon Drunk – ticketactie

Gallon Drunk - The Rotten MileSoms moeten we als Nederlanders geduld hebben. Niet elke artiest vliegt meteen na een release van een album naar ons land toe om hier op te treden. Helaas. Begin dit jaar bespraken we de fijne cd The Rotten Mile van Gallon Drunk, maar nu komt James Johnston, de organist van Nick Cave’s Bad Seeds, met zijn eigen band eindelijk hier. Ze gaan een tweetal optredens verzorgen, namelijk in Hengelo (zaterdag 18 oktober) en Utrecht (maandag 20 oktober). En laten wij nu 2×2 concertkaarten weg te geven hebben voor zowel de Metropool (Hengelo) als dBs (Utrecht). Hoe je ze kunt winnen? Nou heel simpel door dit formuliertje in te vullen. Geef wel duidelijk voor welk concert je in aanmerking wil komen.


mij=Tekst: Ewie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *