Bullet – Bite the Bullet

Bullet_-_Bite_the_bullet.jpgHa ha f*cking ha! Ik heb kaarten voor het concert van AC/DC! Het is me dan wel zelf niet gelukt om kaarten te kopen, maar aangezien alle hulptroepen ingeschakeld waren ben ik uiteindelijk aan kaarten uiteindelijk toch  geraakt. En daar gaat het om natuurlijk. Want die enkele keer dat de Australiërs ons land aandoen, die keren dat Angus in Aalten is niet meegeteld, wil ik erbij zijn. Je weet nooit wanneer het de laatst keer is. Maar, mocht het de laatste keer zijn, dan is het is een geruststellende gedachte dat de opvolgers al klaar staan. Vanuit Zweden, waar anders vandaan, komt Bullet op ons afgestormd. Hun nieuwe werkje Bite the Bullet dendert op je af met een urgentie die het vroegere AC/DC nog had. Zanger Hell Hofner piept nog harder dan Brian Johnson, de ritmesectie is van oerdegelijk eikenhout en om het feestje compleet te maken hebben ze twee leadgitaristen die heerlijke Maideniaanse dubbele solo’s weggeven. Tuurlijk, alles dat op deze te horen is, is al eens gedaan, en al helemaal door AC/DC, maar daar maal ik niet om. Vooral omdat AC/DC’s nieuweling Black Ice toch ietsjes tegenvalt. Daarom wisselen ik beiden af als ik me voorbereid op de AC/DC show in Ahoy. Ze mogen Bullet dan ook best meenemen van mij…


mij=Black Lodge / Suburban

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top