N.E.R.D.

N*E*R*D


mij=N.E.R.D., 9 november, Heineken Music Hall, Amsterdam. Foto: George

11 Comments

 1. Anonymous

  ach cosmo. wat zal ik zeggen. jij bent een van de beste fotografen van nederland, je kunsten zijn ongeevenaard, niemand kan in jouw schaduw staan.
  kijk, dat is sarcasme. helaas voor jou bevat mijn eerdere commentaar geen enkel spoor van sarcasme en is het nu eenmaal zo dat ik honderd keer liever naar george, klaas, danny of storm zijn foto’s kijk dan naar jouw gekunstel. waarom? omdat ik dan de foto’s zie zoals ik de concerten zelf gezien heb en ik niet zit te staren naar een photoshopbrouwsels van een concert. maar je het is je vergeven hoor, je photoshopkunstjes beheers je uitstekend en voor je arrogantie in deze zul je vast een goede reden hebben.

 2. Danny

  Even los van de foto van George en Cosmo’s kwaliteiten als fotograaf/photoshopper: Ik vind het jammer dat als iemand een uitgesproken mening over diens werk heeft, deze gene er klaarblijkelijk niet voor uit te komen wat zijn naam is, maar zich schuil houdt achter een anonieme inzending. Naar mijn mening doe je dan alleen maar afbreuk aan je verkondigde commentaar en wil je niet serieus genomen worden.
  Maar dat is my cup of tea hoor…

 3. p

  ik vind em juist precies goed staan zo, juist dat ie net buiten het frame valt voegt wat toe door een klein beetje extra 3d effect
  de ruis in het grijs had iets verder weggewerkt mogen worden maar dat viel me niet op voordat ik er daadwerkelijk op ging letten

 4. Lana

  Of het is gewoon een beetje jammer dat deze anonieme persoon zich schijnbaar erg verdiept in fotografie maar er zelf niks van bakt..Feit van je naam niet noemen zegt voor mij genoeg..Toevallig heeft van cosmo foto’s gestaan in grote bladen zoals OOR en notabene een mega foto in de metro..
  Dus………. Hebben we het hier over jaloezie..?? Of inderdaad een prutser die er zelf dus van baalt het niet te kunnen zoals deze foto bewijst..;)

 5. Thom (voorheen de Knurftus)

  @Danny: ok, omdat je een naam wilt, bij deze. Al zie ik niet in wat dat toevoegt, jij kent mij niet, ik ken jou niet, ik ken jullie allemaal niet. Ik lees alleen al jaren mee, met genoegen moet ik zeggen, en zo soms heb ik een zwak moment en dan voel ik me geroepen iets terug te zeggen.
  En arme Lana, ik heb zelden iemand zo’n stompzinnige comment zien geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top