Shearwater

Shearwater


mij=Shearwater, 9 november, Tivoli de Helling. Foto: Storm

3 Comments

  1. Rutger

    Super dat ik erbij kon zijn dankzij de prijsvraag die ik hier had gewonnen :). Was weer een mooie avond, ze speelden strak en Jonathan was weer goed bij stem. Het concert was langer dan in Paradiso, maar ik vond het in Amsterdam wat sfeervoller zodat de rustige nummers wat mooier uitkwamen.

  2. Rinus

    Aaaaaargh! Ik zit al vanaf september ongeveer elke avond naar Winged Life, Palo Santo en Rook te luisteren, en dit concert is me totáál ontgaan. Fuckzooi. Gelukkig heb ik wel een kaartje voor Sheff & co in de Melkweg, maar ik hoop dat Shearwater snel weer naar Nederland komt (Crossing Border daargelaten).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top