Van Dik Hout

Van Dik Hout


mij=Van Dik Hout, 28 november, Luxor Live, Arnhem. Foto: Dennis

15 Comments

 1. George

  Het is natuurlijk ook wel een hele indrukwekkende lijst optredens ja. Eens kijken. Theater Markant in Uden. Het Theaterhotel in Almelo. Theater de Leest in Waalwijk. De Reehorst in Ede en natuurlijk niet te vergeten het wereldberoemde van Beresteyn in Veendam.
  Echt. Daar doe je het voor, als mens.

 2. Dat zijn van die locaties waar bejaarden naartoe worden gebracht met die gratis busreisjes.
  Je weet wel, van die reisjes waar ze die oude besjes allemaal rommel proberen aan te smeren en waarbij achteraf de bus in de fik vliegt.
  Tussen de verkooppraatjes door van die gladjakkers, treedt Van Dik Hout dan op.

 3. T-tusz

  Relevant, urgent, echt van deze tijd. Met feilloze precisie weet de band de tijdsgeest te vatten in unieke teksten en opvallend hippe muziek. Ze slaat een brug tussen jong en oud; met oog voor show, maar nooit de muzikale inhoud en kwaliteit uit dat zelfde oog verliezend. De top in nederland is smal, maar de band staat daar fier; al jaren, zonder enige concurrentie.
  t was mooi geweest als dit stukje op van dik hout van toepassing zou zijn! 😉

 4. Joyce

  Om het even voor ze op te nemen, theater Markant in Uden is toevallig in die regio wel een drukbezocht en goed programmerend theater, waar ook de Hans Teeuwens en andere grote namen optreden, met een hele grote Grote Zaal. Niet wat je verwacht misschien in Uden, maar een heel groot en modern theater.

 5. Je kunt best een boom opzetten over urgentie in muziek. Ook al is het subjectief, het is niet anders dan bij film, wanneer zelfs een totale non-kenner een fragment ervan opvangt en hem/haar dat voor lange tijd bijblijft.
  De inspiratie voor bovengenoemde opmerking haalde ik trouwens de filmmuziek bij onderstaande link.

 6. Eddie Baby

  @Prikkie: ben ik het niet helemaal mee eens (over het toilet bezoek wel overigens). De beste concerten zijn die waar de noodzaak van het podium af spat. Dat is toch ook een vorm van urgentie lijkt me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top