Catfish Haven – Devastator

Catfish Haven - DevastatorAaarrggh, naar is dat! Ik ben onlangs met mijn cd-kasten aan het schuiven geweest en daarvoor moesten de cd’s uit de kast. Dat levert elders in mijn woonkamer dan een mooie skyline van stapels cd’s op, maar met het terugplaatsen is er iets mis gegaan. De cd’s staan niet meer allemaal op alfabetische volgorde en zoals u weet is dat voor iedere mannelijke muzieknerd een ramp. Want nou kan ik niks terug vinden. En dat is erg lastig, want ik gebruik mijn cd-collectie ook als referentiekader om wat meer beschouwend over een cd te kunnen zijn, indien ik dat noodzakelijk vind. In dit geval wilde ik weten of Catfish Haven met Devastator een stap voorwaarts gemaakt heeft, ten opzichte van voorganger Tell Me. En na lang zoeken, ik vond Tell Me in een doos “nog te verwerken” kan ik bevestigen dat ze die stap gemaakt hebben. Ik hoor nog steeds Thelonious Monster, maar er gloort een eigen smoel doorheen, mede door een forse injectie soul. Het blijft nog steeds bluezy boozy rock, maar langer houdbaar dan met de voorganger. Ik begin inmiddels benieuwd te worden wat deze jongens live kunnen…


mij=Secretly Canadian / Konkurrent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top