HK119 – Fast, Cheap and Out of Control

hk119_-_Fast_cheap_and_out_of_control.jpgSoms vraag ik me wel eens af op welke basis Storm bepaalt wie welke cd krijgt. Vaak zit er wel enige logica in, iedereen heeft zijn eigen specialiteiten, maar er komen ook heel veel nieuwe dingen binnen. Zou Storm dan denken, die Gr.R., heeft te veel reggae gehad, de laatste tijd, zullen we hem nu een lekker wijf sturen? Ander kan ik niet verklaren waarom ik HK119 kreeg. Magoe, Storm weet ook dat je in feite alles bij mij kwijt kunt, want ik verzin overal wel een mening bij. Zo heb ik dus ook een mening over HK119. HK119 is een soloproject van de Finse Heidi Kilpelainen. Heidi heeft beeldende kunst gestudeerd in Londen en doet daar wat mee op het podium. Dat ziet er op de foto’s dermate spannend uit dat ik wel eens een show van haar wil zien. Maar dan niet om de muziek. Dat is gedateerde electropop, hele gedateerde electropop. Ze probeert zich tegen Goldfrapp en Roisin Murphy aan te schuren, maar Heidi vergelijken met beide dames is een belediging voor beiden dames. Kortom, geen aanrader dus en ik zal eens kijken of er nog wat reggae in mijn stapeltje ligt…


mij=Stru / K7 / PIAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top