Anna Ternheim

Anna Ternheim, wat een vrouw


mij=Anna Ternheim, 26 april, Paradiso, Amsterdam. Foto: Storm

11 Comments

 1. André

  Erg veel liedjes van haar laatste plaat, George. Daarom was het maar goed dat je er niet bij was.
  Dat het publiek er duidelijk blijk van gaf dat ze het fantastisch vond, zal dan ook een kwestie van smaak zijn.

 2. Ik vond het toch wel erg goed hoor George. Ook die liedjes van haar nieuwe plaat kwamen op het podium goed tot hun recht. Ze had dan ook een flinke (en goede) band bij zich. Het verschil met de vorige keer Paradiso was natuurlijk wel heul groot. Ze blijkt ook perfect als frontvrouw van een band te kunnen functioneren. Dan krijgt ze af en toe een beetje Thom Yorke-achtige trekjes.

 3. Niels

  De laatste plaat vind ik ook de minste, maar moet zeggen dat ik gisteren de live versie wel erg goed vond. Vandaag thuis maar weer eens naar die plaat geluisterd en warempel, ik kan ‘m opeens een stuk beter waarderen. Top concert en zo te zien vond de band dat ook!

 4. Jurri

  Ik vond´t een geweldig concert!
  Het laatste album vind ik eigenlijk helemaal niets, maar live klonken die nummers zoveel beter dan op de plaat dat ik ze wel kon waarderen.
  Maar het eerste album blijft het beste, en de hoogtepunten voor mij waren toch de nummers die ze (zonder band) alleen op´n gitaar speelde, met Wedding Song als ultiem hoogtepunt.
  Kortom: super concert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top