David Byrne

David Byrne


mij=David Byrne, 2 augustus, Melkweg, Amsterdam. Foto: Riny

7 reacties

  1. vonx

    Na Remain in Light en Life in the Bush of Ghosts (belangrijke platen, zelfs als je er geen hol aan vind zoals ik) had ie gewoon moeten stoppen. De Tutu doet me denken aan de mislukte comebackpoging van die Dezy Midnight voorman een jaar of wat gelee.

  2. Stoppen ja. haha. Byrne is een van de weinigen die nog een beetje relevant is. Het is zo makkelijk om als een soort karikatuur van je jezelf op reunie-toer te gaan. Hoewel hij waarschijnlijk nooit meer een Remain in Light zal uitbrengen bewijst hij toch maar mooi dat het ook anders kan. Samenwerkingen met NASA. the BPA, allerlei kunstprojecten en weet ik het. Je hoeft het niet leuk te vinden, maar hij is een stuk origineler als een hoop van zijn generatiegenoten, dat moet je ‘m nageven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven