Kickback – No Surrender

Kickback - No SurrenderDie Storm is een goeie vent. Ik kan me al indenken dat hij een tijdje geleden deze gewelddadige plaat thuis kreeg en meteen aan mij moest denken. Want wie houdt er nu niet van wat geschreeuw op de achtergrond? Vooral tijdens de warme- met tropische regenbuien, zomer zit ik vaak op het terras, of net onder de serre van het café. Wanneer ik hier niet te vinden ben zit ik op mijn werk. Studenten moeten nu eenmaal geld hebben om hun studie(schuld) te betalen. Tijdens dit alles heb ik wel geteld één keer deze plaat beluisterd en vervolgens weer snel afgezet. Die stem van zanger Stephan trek ik persoonlijk slecht. Te hoog, te veel gekrijs en met te veel moeite uit zijn longen geperst. Je krijgt het haast met hem te doen wanneer hij zijn teksten ten gehore brengt. Teksten die geniaal in elkaar steken en een grote portie agressie reflecteren. Helaas voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zal deze plaat snel vergeten worden. Puur om het feit dat in deze warme zomermaanden niemand zit te wachten op een hoop gekrijs wanneer men van een biertje geniet. Hij werd daarom puur uit noodzaak nog een paar keer beluisterd. Wel zijn we aanwezig tijdens het optreden van Kickback in “The Stage”. Want Kickback blijft live hard en bruut- ook al is er in de geschiedenis wel een knokpartijtje of één, twee ontstaan.


mij=GSR Music / Suburban

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven