Puin + Hoop – Approved by the Curious Dentist Association

puinhoop-approved.jpgIk moet diepe verontschuldigingen maken aan Puin + Hoop, de meest veelbelovende drone/improv van Nederland. Ik heb deze 3″ cd namelijk veel te lang op de ‘nog te recenseren’ stapel laten liggen. Waarvoor mijn welgemeende excuses, beste Puin + Hoop. Daarbij kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik niet eerder tot beluistering ben overgegaan, want Approved by the Curious Dentist Association is opnieuw een bescheiden meesterwerk. Tien minuten lang klinkt er een mooie basisdrone, met daar overheen flarden stemmen die lukraak uit de ether geplukt lijken zijn, en spannende geluidserupties uit niet nader te definiëren instrumenten. Bovenal blijft tien minuten lang de spanning haast tastbaar in de lucht hangen. Wat een pracht, om lyrisch van te worden. En dat is niet overdreven.


mij=Eigen Beheer

4 reacties

  1. De excuses zijn aanvaard. Wij zullen daarop ook onze excuses aanbieden. We hebben alweer een tijdje een nieuwe cd liggen die we nog niet echt de wereld in hebben geholpen. We sturen hem zo snel mogelijk ter beluistering naar jullie toe!
    Lof en dank!
    Puin + Hoop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven