3 December 2016

Dream Theater

Dream Theater


mij=Dream Theater, 7 oktober, Ahoy, Rotterdam. Foto: Danny

Comments

  1. Helaas, MP is uit Dream Theater gestapt. Hij wilde even een break, de rest van de band niet. Volgens mij gaan ze hier spijt van krijgen…

  2. Ik weet het niet Prikkie. Het is natuurlijk wel een enorme control freak.

  3. Ik had wel al een tijdje het idee dat hij bij DT steeds meer de metaldrummerhoek in werd gedrongen. Bij Transatlantic in Tilburg zag je goed hoeveel vrijheid hij had en nam en hoeveel lol hij daarbij had. Dat neemt niet weg dat het een hele klus zal worden om hem te vervangen. Niet alleen qua techniek, maar ook met de compositorische bijdragen. Zijn drumwerk is medebepalend voor het geluid van DT.

  4. Nieuws kwam aardig binnen als donderslag bij heldere hemel. Ben zeer benieuwd hoe DT zijn plekje zullen gaan invullen. MP, als medeoprichter van de band, zal niet zo makkelijk vervangen kunnen worden …

  5. Naar mijn mening is hij gewoon DT.

  6. Ik lees net ergens een naam van iemand die het volgens mij als een van de weinigen aan zou kunnen: Slavior’s Mark Zonder.

  7. De nieuwe drummer is dus Mike Mangini geworden ( http://www.dreamtheater.net/ ).

  8. Prikkie says:

    En toch, als je het gepruts van Derek Roddy in de auditietapes zit, vraag je je af waarom ze Mark Zonder niet hebben uitgenodigd. Naja, ik ben ook benieuwd naar het werk van Mangini. Zal me benieuwen in hoeverre het geluid gaat veranderen met hem.

Speak Your Mind

*