Fruit Bats – Ticketactie

Het is er precies het seizoen voor, voor een mooi liedje over een man die grijze sneeuwluchten met zich meedraagt. Dat fraaie beeld en de melancholie die het oproept maken The Ruminant Band, de cd die dat liedje bevat, een kunstwerkje van Fruit Bats, een band verwant aan Wilco en Built to Spill, de ideale soundtrack voor de winter. Of die sneeuwlucht ook live zo mooi getekend kan worden, kun je zelf gaan aanschouwen, want File Under stelt ism Belmont Bookings enkele setjes van twee kaarten beschikbaar voor hun concert in Paradiso. Oh, en wees gerust: zanger Eric Johnson maakt ook deel uit van The Shins, dus er gaat zeker ook een zonnige kant aan dit concert zijn. Op naar de lente dus! En wat moest je doen om naar deze fijne band te kunnen gaan kijken? Alleen een formuliertje invullen, maar daarvoor ben je nu te laat. Jammer he?
Fruit Bats


mij=Door: Joice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top