Black Feelings – Black Feelings

black_feelings-black_feelings.jpgBescheiden is hij niet. Integendeel, als je hem tegenkomt en hij je ook maar enigszins kent dan zal hij het niet nalaten om een praatje met je te maken. Als is een praatje dan weer zwak uitgedrukt: hij klets je de oren van je hoofd. Onaardig is hij niet. Hij is iemand met een goed hart. Dat blijkt uit alles, maar er is wel een probleem: hij rekt zijn verhaal eindeloos op en komt moeizaam tot de clou. Bovendien heb je het verhaal al vaker gehoord. En spannender. Maar je wilt hem niet kwetsen, hij bedoelt het goed. Dit lijkt ook aan de hand met het Canadese trio Black Feelings. Ze brengen op Black Feelings hun muzikale verhaal dat een mix is van psychedelica, krautrock en noise. Het verhaal is echter zwaar en ik krijg er een beetje de kriebels van. Ik wil het goed vinden, maar het irriteert zo: de saus waarin het product is gelegd, het slome waar geen eind aan lijkt te komen en de zang die psychedelisch verantwoord is, maar wat mij betreft totaal achterwege had mogen blijven. En dan is er ook nog die vreemde hoes. Heb ik even geluk dat ze het na zesendertig minuten voor gezien houden. Toch wil ik nog even positief eindigen: de bandnaam is goed gekozen.


mij=Alien 8 / Sonic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven