Klub Radar #9 – Ticketactie

Het is hier bij File Under inmiddels een running gag geworden tussen Gr.R. en mijzelf om elkaar op gezette momenten te herinneren aan de eerste editie van Klub Radar en meer specifiek het optreden van Crystal Castles destijds. Om een lang verhaal kort te maken: we verschillen nogal van mening over de kwaliteit van dat optreden… Maar waar we het wel over eens zijn is dat Klub Radar sinds die tijd garant heeft gestaan voor memorabele avonden en nachten in Tivoli De Helling.
Aanstaande zaterdag is het al weer tijd voor de negende editie van dit feestje voor muzikale fijnproevers, schatzoekers en veelvraten. De avond zal geopend worden door de zachte, zalvende klanken van het Belgische Isbells, maar veel tijd om weg te dromen zal er deze keer niet zijn, want als tweede band zal het Franse Clara Clara ‘acte de presence’ geven. Het Rivella-bandje van de avond zeg maar… Nog geen afwisseling genoeg? In dat geval zal een stevig potje psychedelica van Joensuu 1685 je 16 januari zeker op andere ideeën brengen.
De nacht van negende Klub Radar zal zoals altijd toebehoren aan de mensen die de voetjes van de vloer durven te doen en de heupen los willen schudden. Losgaan is het devies! Dat kan op beats van twee cutting edge dj/producers uit de UK, die beiden op geheel eigen manier dubstep weten te combineren met onder andere old-school hiphop: Slugabed en Loops Haunt. De Nederlandse DJ Quasimodo zal tot slot de nacht nog versieren met een paar flarden minimal.
Wie wil er mee komen genieten van dit feestje? Dat kunnen we nu niet meer voor je regelen. Volgende keer beterz.


mij=Door: Dennis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven