Krause

Krause


mij=Krause, 30 april, Oranjepop, Hunnerpark, Nijmegen. Foto: Tom

2 Comments

  1. Stonehead

    Krause maakte er met haar drummer en gitarist een flink feest van! De vergelijking met Goose drong zich op.
    De groep dansers in zentaisuits op de foto is een vriendengroep die al ver voor Koninginnedag besloten had om het feest op deze manier in ‘extreem’ oranje te vieren. Ze zijn de hele dag praktisch overal in Nijmegen-centrum geweest, trokken overal behoorlijk wat bekijks en Krause vroeg ze zelf op het podium. Omdat de firma bij wie ze die pakken in maart besteld hadden hun website-URL achterop het pak afdrukt (slimme reclame natuurlijk), werd hen echter vaak door het publiek gevraagd wat voor commerciële bedoeling er precies achter zat. Nou: geen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top