Medications – CompletelyRemoved

Medications_-_completelyremoved.jpgWekelijks lever ik mijn stukje is. Althans, dat probeer ik. Soms mis ik een week, soms viert de creativiteit grote hoogten en lever ik hoogtij zelfs een tweede stukje in, maar gemiddeld zit ik op een recensie per week. En ik schrijf nog wel eens wat over festivals, zo tussendoor. Dat betekent dat ik minimaal een plaat per week verplicht luister. En dan ook meteen wat vaker luister, want eenmaal luisteren is geen luisteren. En ik pak wat backcatalogue voor de duiding. Tenzij het de nieuwe Gamma Ray is. Daarnaast lees ik bijna alle recensies van mijn collega’s en zo pik je ook nog wel eens wat op. Zo blijf je vooral bezig met nieuwe muziek. Dientengevolge kan het best zijn dat ik een plaat die mijn jaarlijst haalde eigenlijk nooit meer opnieuw luister. Dat was bijvoorbeeld het geval bij mijn nummer tien van 2005: Your favourite people, all in one place. En daar kwam ik dus pas achter toen Storm vroeg of ik de nieuwe Medications, CompletelyRemoved, wilde doen. Natuurlijk wilde ik dat en ik moet zeggen, de nieuwe Medications is weer net zo heerlijk als de vorige. Opnieuw die King Crimson meets The Pixies, maar nu met extra gratis wat Upper West Side Soweto invloeden (u weet wel, Vampire Weekend). Dat maakt de nieuwe plaat nog afwisselender. En deze zal mijn jaarlijst wel weer halen. Nu alleen eens kijken of ik’m me volgend jaar nog herinner…


mij=Dischord / Konkurrent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven