Pulled Apart By Horses – Pulled Apart By Horses

Pulled Apart By Horses - Pulled Apart By HorsesGevierendeeld, zeggen we dan. Nou, dan moet de essentie van Pulled Apart By Horses uit Leeds wel verdomd energiek wezen. Dat klopt. Deze Engelsen zijn al afgedaan als Jesus Lizard-kloon, als Refused-alternatief, als The Icarus Line-rip off, als Gallows-sparringpartner en als Glassjaw-broertje. Hardcore kan nog steeds alle kanten op. Pulled Apart By Horses is de trede omhoog die Electric Six had moeten nemen. Onversneden rock-, hardcore- en metalinvloeden met over-the-top-refreintjes, kopstemmen en boertige riffs. Is dat nieuw of innovatief? Nee, bepaald niet. Pulled Apart By Horses slaagt er echter als een van de weinigen in, om een tomeloze inzet en energie van het podium, op plaat te krijgen. Ere wie ere toekomt. David Yow op plaat was toch van een heel ander kaliber dan de voorman van Jesus Lizard op het podium. Pulled Apart By Horses is simpelweg een geluiddadige cd.


mij=Transgressive / V2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top