Slayer

Slayer


mij=Slayer, 3 augustus, 013, Tilburg. Foto: Tim van Veen

17 Comments

 1. Ruud L.

  Nou Tim, applaus! Anouk vindt hem te gek en dan heb je het wel gemaakt, zo’n beetje. Een grote toekomst ligt voor je in het verschiet! Nou ja, bijna dus. Je moet nog even wat Photoshoppen van Madame want anders ehm… nou ja. Dat dus.
  Die Anouk.

 2. Tim

  tnx Anouk. Zat na ‘t concert, laat, moe in de trein de foto’s te doen, dus dan vergeet je wel ‘s dat soort details 😉
  hij ‘s kwa kleur inderdaad een beetje jou stylo als ik ‘m achteraf zo bekijk, hehe.

 3. Tim

  het is een kwestie van je beelden finetunen en net iets beter maken dan dat ie anders zou zijn. Het is maar net hoe getaileerd je zelf bezig wilt zijn. Ik zie zelf nogal ‘s details over ‘t hoofd, heb ook helemaal geen zin om daar altijd maar op te letten, maar haal nog best wel ‘s microfoonstandaards enzo weg als dat ‘t beeld sterker maakt, zoals soms ook storend aanwezige lampjes. Maar volgens journalistieke regeltjes mogen dat soort bewerkingen dus niet.

 4. Tis maar net waar je mee bezig bent en hoe je je eigen fotografie ziet inderdaad. Persoonlijk zie ik mezelf niet als fotojournalist maar wil ik gewoon mooie beelden maken, en kunnen me de regeltjes in de fotojournalistiek niet zo interesseren. Persoonlijk vind ik de lampjes niks toevoegen en denk ik dat het beeld beter in balans is zónder die twee lampen, en zou ik dus geen moment twijfelen om ze weg te halen. Kies je ervoor dat principieel niet te doen, even goeie vrienden.
  Ik snap werkelijk waar niet waarom er zo raar wordt gereageerd. Ik zie op deze website genoeg foto’s langs komen waar ik genoeg op aan te merken heb, maar ik houd liever m’n bek dan azijn te pissen. Als ik iets zie langs komen waarvan ik wel onder de indruk ben, laat ik dat graag even weten. Zo ook in dit geval. Thumbs up voor Tim.
  Verder was ‘t een reactie richting Tim, lijkt Tim redelijk op één lijn te zitten met mij wat betreft opvattingen over het gebruik van Photoshop, én lijkt ‘ie mijn comment ook niet vervelend te vinden, dus ik snap niet waarom anderen mijn reactie zo vervelend vinden. Het gaat toch niet over jullie foto?!

 5. Tsja. Stempelen of niet?
  Vind inderdaad de twee lichtpunten linksboven storend.
  Ik stemepel niet gauw iets weg, maar zou waarschijnlijk ze eraf gecropped hebben.
  Ieder z’n smaak zeg maar.
  Wat ik overigens zeker zo storend vind is de vieze (grijze) vignettering. LR / ACR “post crop vignette” zeg maar…
  Ruud L: Verkeerde been uit bed gestapt?

 6. Ik vind dat de foto gelijk de focus legt waar ‘ie deze moet leggen: op die meneer die de gitaar bespeeld. Die lampen zijn dan voor mij alles behalve storend. En ze storen me nu na jullie opmerkingen nog steeds niet. Maar misschien ben ik niet kritisch genoeg?

 7. Anonymous

  Is ook smaak kwestie. Vind de lampen in het algemeen ook niet storend, maar alleen die in de linker bovenhoek. Vooral omdat ze zo dicht aan de rand zitten denk ik.
  Dan crop ik ze er liever nét af. 🙂
  maar zoals gezegd: vind het storender dat ze grijzig zijn geworden door de vignettering. Daar ben ik allergisch voor 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top