Teenagers in Tokyo – Sacrifice

Teenagers in Tokyo - SacrificeAustralië begint aardig volwassen te worden op muzikaal vlak. Na jarenlang spierballen rocken en machogedrag van AC/DC en Cosmic Psychos loopt het kangoeroe-continent al een tijd in op wave uit de jaren tachtig en koppelt dat direct aan dance van nu. Wij hier in Europa hebben nooit gehoord van bands als The Presets maar down under zijn ze top of the bill. De vier dames en één heer van Teenagers In Tokyo combineren Ladytron met het meest recente werk van Gossip en Yeah Yeah Yeahs en voegen hier en daar gitaartjes toe met een swingende bas die wij weer kennen van hits als “Favourite Shirts (Boy Meets Girl)” van Haircut One Hundred. Tja, noem dat luchtige neo-electro, postbeat of aveclashics, zolang je haar en je Mac & Maggie-pantalon maar goed zitten! Als Charlie Burchill, da’s die gitarist van Simple Minds die je nooit hoorde, een tweede carrière wil opstarten, dan sluit hij zich aan bij deze Australische twintigers.


mij=Ada Global/Backyard/Roughtrade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top