Earl Pickens & Family – Gathering

Earl Pickens & Family - GatheringEr was eens een klein stadje L. in A. In dat stadje werd elk jaar een festival gehouden. De jongelui en een enkele oude knar die zich nog jong voelde, kwam hierop af. In het begin waren de aanmeldingen nog met de tam-tam en was het niet uitverkocht, maar nu de moderne tijd toesloeg was er geen houden meer aan. Alles wat maar enigszins muziekliefhebber was of zich door de massa liet leiden, kwam hierop af. Ondanks dat er in het begin nog ruimte genoeg was op het festival was het belachelijke vol. De country- en folkliefhebbers van het eerste uur waren er niet meer bij. Zij moesten noodgedwongen thuisblijven en genoegen nemen met een cd. Terwijl ze deze draaiden en naar de vogeltjes in de tuin konden kijken, dachten ze terug aan de tijd dat ze druk waren met het veroveren van een partner. Veel meer was er niet belangrijk in het leven. Oké, een mens moest werken en eten, maar verder was er slechts dat ene uitje elk jaar. Nu gaven ze elkaar een zoen en zaten met weemoed voor zich uit te staren, terwijl de zon onderging. Ze hielden van elkaar en daar ging het om, wat er ook gebeurde. Inderdaad: ze leefden nog lang en gelukkig.
Alle overeenkomsten en gelijkenissen met plaatsen en personen zijn louter toeval.


mij=Yay! / Import

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven