Jaarlijst 2010: Dennis

Los Campesinos - Romance Is Boring1. Los Campesinos!Romance Is Boring
2. Sleigh BellsTreats
3. LCD Soundsystem – This Is Happening
4. Rolo TomassiCosmology
5. Glasser – Ring
6. The NationalHigh Violet
7. Nina NastasiaOutlaster
8. New Young Pony Club – The Optimist
9. EfterklangMagic Chairs
10. Darwin DeezDarwin Deez

16 reacties

 1. Prikkie

  Andrew: ik gebruik het zelf ook maar zelden. Maar als je benieuwd bent naar een album, of iemand iets leuks wil laten horeb is het toch een prachtding. Ik betaal er niet voor en zie me dat in de toekomst ook niet doen, maar in de tussentijd is het een handig ding…

 2. @Prikkie: yeah, dat aspect van de dienst zie ik dan wel weer zitten…maar verder denk ik ff wachten tot ik verhuisd ben en een DAC heb uitgekozen.
  Dennis zegt dat ik niet moet zeiken en een Squeezebox moet nemen, wederom een tech waar ik dan erg lang over na ga denken haha πŸ™‚

 3. Nicole

  @ Stonehead
  Wat een zeur artikel is dat.
  Het enige nadeel aan spotify vind ik dat Arcade Fire er niet op terug te vinden is. πŸ™‚ Verder heeft Spotify naar mijn mening een erg ruim aanbod aan muziek (met een goede stream kwaliteit). Van nieuwe meuk als Museum of Bellas Artes, Fiction en Clock Opera tot oude meuk als Small Faces, Serge Gainsbourg en Supremes (om maar wat voorbeelden te noemen), en ook klassieke muziek (als je daar van houdt). Ik ben tevreden! πŸ˜‰

 4. Stonehead

  Mijn Jaarlijst 2010 in Spotify: http://open.spotify.com/user/dennisstempher/playlist/1vj4ysBTfQPVXIPiGHy8GA Jaarlijst 2010 Dennis
  Dennis, wow… je gaat van spotify hater naar spotify lover & ook nog eens het op deze manier toepassen in deze mooie 3.0 wereld… zozo! πŸ˜‰
  Ja Tom, de wonderen zijn de wereld nog niet uit πŸ˜‰ Lol! πŸ™‚
  ben ik dan de enige die-hard ontkenner van het spotify genot? die demonstructie laatst bij Dennis maakte me wel een beetje nieuwschierig πŸ™
  Volhouden Andrew, volhouden! Je hebt zeker ook nog steeds geen mobiele telefoon? πŸ˜‰
  Yes, ik ben niet de enige met Los Campesinos als nummer 1! Hoera!
  @yaikz: mobielewatvoording? nee geintje. ik ben gewoon zeer traag met het omarmen van nieuwe/andere technologieeen ^^
  Andrew: ik gebruik het zelf ook maar zelden. Maar als je benieuwd bent naar een album, of iemand iets leuks wil laten horeb is het toch een prachtding. Ik betaal er niet voor en zie me dat in de toekomst ook niet doen, maar in de tussentijd is het een handig ding…
  @Prikkie: yeah, dat aspect van de dienst zie ik dan wel weer zitten…maar verder denk ik ff wachten tot ik verhuisd ben en een DAC heb uitgekozen.
  Dennis zegt dat ik niet moet zeiken en een Squeezebox moet nemen, wederom een tech waar ik dan erg lang over na ga denken haha πŸ™‚
  Spotify heeft nadelen, ja. Veel staat er niet op, te laat op en sommige tracks staan er eerst wel op maar dan opeens niet meer. Zie bijv. http://l-rs.org/archief/003414.html (via kickingthehabit)
  is het waar dat Spotify ook je computer gebruikt om net als in torrents wat van jouw bandbreedte te gebruiken? (en dus je internet ietsje langzamer maakt)
  Ja, dat klopt. Zoek maar eens op ‘Spotify’ en ‘P2P’.
  http://www.ietf.org/meeting/75/p2p-presentations/documents/spotify-gunnar-kreitz.pdf
  ok weer wat geleerd, dat dus, als ander nadeel.
  @ Stonehead
  Wat een zeur artikel is dat.
  Het enige nadeel aan spotify vind ik dat Arcade Fire er niet op terug te vinden is. πŸ™‚ Verder heeft Spotify naar mijn mening een erg ruim aanbod aan muziek (met een goede stream kwaliteit). Van nieuwe meuk als Museum of Bellas Artes, Fiction en Clock Opera tot oude meuk als Small Faces, Serge Gainsbourg en Supremes (om maar wat voorbeelden te noemen), en ook klassieke muziek (als je daar van houdt). Ik ben tevreden! πŸ˜‰
  @Nicole: er zijn wel meer artiesten voor wie Spotify niet voldoet zodat ik toch weer illegaal moet gaan downloaden. Maar inderdaad, het is een prachtig systeem. Zonder Spotify (en Guuzbourg!) had ik iemand als Judee Sill nooit ontdekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven