Reel Big Fish – The Best Of Us For The Rest Of Us

Reel Big Fish - A Best Of Us For The Rest Of UsAmerika heeft in de jaren negentig een golf gehad aan skapunk-bandjes. Allemaal succesvol en nagenoeg allemaal afkomstig van de Westkust. Oplettende Europeanen weten wel van het bestaan van Reel Big Fish, maar moeten zelf toch toegeven dat No Doubt er met het grote geld vandoor ging en Sublime muzikaal tien keer interessanter was. Wat houd je dan over? Een band waar je als festivalprogrammeur nooit een buil aan kon vallen. Al was het maar omdat Reel Big Fish grappige covers maakte van bijvoorbeeld A-Ha’s “Take On Me”. Omdat de feestmaand in volle gang is, heeft het de Sint en de Kerstman behaagd om alle zin en onzin van Reel Big Fish te verpakken in een greatest hits-kado met een skakoestische set als bonusgift. Heel aanstekelijk en vrolijk meezingbaar allemaal en een welkom alternatief voor de saaie Kedeng Kedeng-hoempa van Guus Meeuwis.


mij=Rock Ridge / Ada / Rough Trade

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven