Luka Bloom – Dreams In America

Luka Bloom - Dreams In AmericaHuh? Alweer een stukje over Dreams In America van Luka Bloom? Ja, inderdaad. Kennelijk had er met mij iemand anders ook de de vraag: ‘waarom is er niet simpelweg voor gekozen om bij de nummers op Dreams In America een keuze te maken uit de 2 meter sessies?’ Deze zijn er namelijk in overvloed geweest. Ik heb het hier over Jan Douwe Kroeske, mister 2 meter himself. Kroeske gaat de komende tijd wederom op toer langs diverse theaters met een avond die uiteraard over zijn 2 meter sessies zal gaan. Vorig jaar was zijn gast Selah Sue, en dit jaar heeft hij gekozen voor – jawel verrassing verrassing waarom ik dit hier vertel – Luka Bloom. Aan de enkele cd van Dreams In America is nu een extra cd toegevoegd met nummers van Bloom die hij voor de 2 meter sessies opnam. Uiteraard waren er nog nummers genoeg die niet op de andere cd stonden en het is dus een prima aanvulling. Als je nu de cd nog moet kopen dan zou ik zeker die extra cd erbij willen hebben, als is een half uur aan 2 meter sessies wel wat karig.


mij=V2

2 reacties

  1. Hoorde deze man gisteren voor het eerst op de radio van mijn auto. De warmte van zijn stem en de directheid van zijn praten raakte mij. Zal eens kijken of ik naar een concert in de buurt kan gaan kijken maar vooral luisteren !
    Ik vrees wel dat hij ook wel eens zingt. 🙂 Maar verder een aanrader. Nog nooit een slecht optreden van hem gezien…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven