Michael Jackson – Michael

Michael Jackson - MichaelIk ken Michael Jackson pas sinds hij dood is. Dat is misschien raar. Maar ik ben nog maar 9 jaar. En de laatste jaren had hij niet zoveel succes. Nu was hij groot nieuws. Mijn moeder heeft toen er veel over verteld. Zij was vroeger fan van Michael Jackson. Ze heeft er veel platen van. Die heeft ze mij laten horen. Ik vond die erg mooi. Mijn favoriete liedje was “A B C”. Dat deed hij samen met zijn broers. Van zijn eigen nummers vond ik “Earth Song” erg mooi. Al is de clip wel heel zielig. Ik vond het wel raar dat er een nieuwe cd kwam terwijl Michael Jackson al dood was. Dan weet je nooit of hij het wel goed had gevonden. Ik denk het wel. De liedjes klinken wel heel erg als Michael Jackson. Ik vind het bijna net zo mooi als zijn andere cd’s. Deze nummers vond ik heel leuk: “Keep Your Head Up”, “Boy Of Joy” en “Behind The Mask”. Ik vind vooral de saxofoon aan het begin van “Behind The Mask” leuk. En natuurlijk als Michael Jackson zingt. Ik drum heel veel mee met de liedjes. Vooral met “Monster”. Dat lijkt een beetje op “Thriller”. De clip van “Thriller” vond ik eng. Het was leuk geweest als Michael hier zelf nog een clip bij had kunnen maken. Want ik vind niet alleen zijn muziek heel goed, ook zijn videoclips zijn heel mooi.


mij=Epic / Sony

14 reacties

 1. Rene

  Let op! Over een paar maanden komt de Limited Edition bonus-CD uit met daarop gratis uit te printen kleurplaten van Neverland, een vakantiepakket met een metamorfose-game en een voorleessprookje waarbij hoofdrollen zijn weggelegd voor papa Joe en ‘n enge journalist Bashir.

 2. patricia

  ik woude dat ik michael jackson prive kende maar ja helaas niet:(mijn droom en wens was altijd voor ik sterf hem 1x desnoods in echt mocht zien maar helaas kan niet meer uit komen:( en is ook niet uit gekomen:( ik hoop die dokter die hem vermoord heb die griezel dat ie meer krijg dan 4 jaar.
  mj i always love you and i am sad that you be gone.kisses patricia

 3. Mama Van Giovanni

  that’s sweet! xD
  Dit is niet iemand van 9!
  Wel leuk geschreven hoor, erg oprecht, hier zouden de meeste reviewers een voorbeeld van kunnen nemen.
  Let op! Over een paar maanden komt de Limited Edition bonus-CD uit met daarop gratis uit te printen kleurplaten van Neverland, een vakantiepakket met een metamorfose-game en een voorleessprookje waarbij hoofdrollen zijn weggelegd voor papa Joe en ‘n enge journalist Bashir.
  @Thierry: Daarin moet ik je dan teleurstellen. Het zijn echt zijn eigen teksten. Het gaat er om dat je als ‘interviewer’ de juiste vragen stelt 😉
  ik voel een saxofoon-cursus aan de muziekschool aankomen (eerst blokfluit, nog veel erger!) en (derhalve) nieuwe oordoppen voor Storm.
  @ludo: ik ben gehard, hij speelt al viool 🙂
  wot! ok inderdaad, dan kun je alles hebben.
  kan ie wel een nieuwe server voor FU met Koninginnedag bekostigen. 🙂
  Storm jr. zit over een paar jaar met zijn viool gewoon in een snoeiharde post-rock band.
  ik woude dat ik michael jackson prive kende maar ja helaas niet:(mijn droom en wens was altijd voor ik sterf hem 1x desnoods in echt mocht zien maar helaas kan niet meer uit komen:( en is ook niet uit gekomen:( ik hoop die dokter die hem vermoord heb die griezel dat ie meer krijg dan 4 jaar.
  mj i always love you and i am sad that you be gone.kisses patricia
  Nu al beter dan z’n pa..
  Go, Storm Jr! 🙂
  Nou ik kan me er hier wel bij aansluiten.. Nou ja bijna, mijn zoon Giovanni was 7 toen hij Michael ondekte en ik vertelde hem erover en liet hem van alles horen en zien, en ook ik was vroeger al gek van Michael. Giovanni drumt niet, Gio danst als Michael en hij doet het erg goed. 🙂 Mijn jongste dochter van 2 staat ook al mee te dansen met heel veel ritme.. Ze hebben het beiden in hun. Mijn zoon vind liedje van “You rock my world” en dan alle clips eigenlijk wel (Mike danst erin) en me dochtertje vind “the way you make me feel” Zelf hou ik meer van “Dirty Diana” “give in to me” dat soort. Die nieuwe cd’s,… Thja, het is Michael en we kopen het daarom. Maar eigenlijk komt deze bekendheid te laat. Alleen de nabestaande genieten er nu van… Ja, begrijp me niet verkeerd hoor, de kids en mams is het gegund, maar ze pikken nu allemaal een graantje mee onderandere sony etc.. Maar ja,.. Wij zijn en blijven gek van Michael.. (L)(L)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven