WordPress databasefout: [Can't create/write to file '/tmp/#sql-temptable-183e85-198fb-e591.MAI' (Errcode: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Marike Jager – Here Comes The Night – File Under: New Music

Marike Jager – Here Comes The Night

Marike Jager - Here Comes The NightIn de clip van Marike Jagers “Honey, Honey”, een liedje van haar album Celia Trigger, werpt ze een paar keer een steelse blik naar haar tegenspeler. Op 1 minuut 12, als Marike een drakendoder speelt die een prins beschermt tegen een monster, is die blik onverholen geil. Dat wordt neuken, denk je als kijker. De scène schoot me te binnen tijdens het luisteren naar Here Comes The Night, het derde album van Jager. Op de eerste twee klonk ze lief, opgeruimd of aangedaan. Maar niet opgewonden. Het lijkt alsof Marike voor de opnames van Here Comes The Night een paar zwarte kousen en jarretelles heeft aangetrokken onder een strak jurkje, nadat de styliste niet zuinig was geweest met nepwimpers, kohlpotlood en lipstick. Jager zingt met een stem van rood velours, terwijl ze zwoel met haar heupen wiegt. Knappe jongen die weerstand kan bieden aan Marike wanneer ze “Keep Me Warm” zingt. Maar na de verleiding komt de afrekening. In “Rusty” zingt ze: ‘Nobody knows what happened to you’, en lijkt er vilein bij te lachen. Het sensuele “Covered” is opnieuw een nummer waarin ze de vermoorde onschuld speelt. Maar ondertussen lakt ze haar nagels vuurrood. “Don’t Erase Me”, gilt ze verderop, als PJ Harvey in haar wildste dagen. Ik zou niet durven.


mij=Morning Coffee/V2

4 reacties

  1. Stonehead

    Er bestaat trouwens een luxeversie van deze plaat in een metalen Speeldoos-achtige behuizing, zag ik bij de Plato zondag. Voor iemand met de initialen MJ mag dat wel, zal men gedacht hebben.

Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven