Sea Lions – Everything You Wanted To Know About Sea Lions But Were Afraid To Ask

sea_lions-everything_you_wanted_to_know_about_the_sea_lions_but_were_afraid_to_ask.jpgZeeleeuwen zien er op je tv in eerste instantie lief uit, maar menig pinguïn zal hier heel anders over denken. Deze Canadese Sea Lions lijken me ook niet al te gevaarlijk op het eerste oog. Misschien wel voor hen die maar niet begrijpen dat elke productie niet hoeft te klinken als een klok, dat een liedje gerust korter mag zijn dan drie minuten en dat de sixties eigenlijk de meest spannende muziekperiode was. Nee, commercieel succes zal erg beperkt zijn voor dit vijftal. Met een titel en vooral de lengte hiervan als Everything You Wanted To Know About Sea Lions But Were Afraid To Ask, zal toch menig marketingdeskundige zijn hoofd schudden. Dat geeft niets, want Sea Lions is zo´n bandje waar niemand van gehoord heeft, waarschijnlijk ook in het wat meer alternatieve circuit geen potten zal breken, maar toch erg leuk is om te draaien. En vaak wat mij betreft. Na nog geen halfuur is het voorbij en dan kun je de vijftien liedjes weer opnieuw starten. Soms moet ik wel aan andere liedjes denken, zoals aan The Connels´ “´74/´75”. Het is echter de erfenis van de Velvet Underground waar ik het meest aan moet denken. Laat ik daar nou een heel groot zwak voor hebben.


mij=Slumberland / Konkurrent

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven