The Ladybug Transistor – Clutching Stems

The Ladybug Transistor - Clutching Stems Het is derde kerstdag. Na twee gezellige kerstdagen met lekker eten en samenzijn met vrienden en familie is de rust wedergekeerd. Geen kerstliedjes meer op de achtergrond maar terug naar de ‘gewone’ muziek. Clutching Stems van The Ladybug Transistor past zowel wel als niet bij deze hangdag. Als achtergrondmuziek doet dit zevende album van de band rondom singer-songwriter Gary Olson het goed. De rustig voortkabbelende indiepop dient prima als sfeermuziek waarbij je een boek kunt lezen, een potje Wordfeud kunt spelen of een ander klusje in je huis kunt doen. Wanneer je wat beter gaat luisteren hoor je een album waarop het ene nummer bijna ongemerkt in de ander overloopt. Olsons zang is monotoon en zelfs een tikkeltje saai en zijn composities zijn dat ook. Nergens hoor ik een echte uitschieter en langzaam maar zeker kruipt het album naar zijn einde en blijf ik over met het gevoel niets bijzonders gehoord te hebben. Maar wel met een heleboel slaap.


mij=Fortuna Pop! / Munich

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven