Jacuzzi Boys – Glazin´

jacuzzi_boys-glazin.jpgWas het een publiciteitsstunt of was het een goede grap? De controversiële clip van de Jacuzzi Gals waarin hun edele delen de Boys moesten voorstellen was wereldnieuws en werd door YouTube verwijderd. Het zou handig zijn als hun album dan op zijn minst enige positieve reacties op zou leveren en dat was wel het geval. Hun tweede album Glazin´, dat eind 2011 verscheen, wordt meestal gematigd positief ontvangen. Dit komt m.i. doordat het trio rock ´n´ roll maakt in de traditie van The Ramones, maar op dit moment (nog) niet op dat niveau acteert. Daarvoor zijn de liedjes net niet catchy genoeg en vind ik het nog wel aan de brave kant. Toch is dit zo´n bandje waarbij ik het gevoel heb dat het allemaal wel goed komt. Een liedje als “Los Angeles” zou zomaar een hit kunnen worden, maar tot op heden was het ook wel aardige “Automatic Jail” dat als single de ether in mocht. Jacuzzi Boys is niet de nieuwste Amerikaanse sensatie, maar gaat eerdaags op de Nederlandse podia ongetwijfeld voor een leuk avondje uit zorgen.


mij=Hardly Art / Konkurrent

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven