Felix van Cleeff

Felix van Cleeff


mij=Felix van Cleeff, 21 april, Record Store Day , Velvet Music, Rotterdam. Foto: Storm

9 reacties

 1. in de zin dat het vooral daar druk leek. Ik was ‘s ochtends in de Roots en er was niemand behalve Joop, ik en de artiest (denk ook even aan vorig jaar daar) en ik zag het verslag van Tunesville op 3voor12 en daar leek het ook niet vol te staan (terwijl er wel veel volk in de Velvet was, zelfs soggens bij Bertolf)
  (ik was in de Tunesville geweest als ik die last minute addition tijdig had opgemerkt, natuurlijk)

 2. Ah ik zie. Bij Velvet was het idd verreweg het drukst. Toch was het best aardig vol in Tunes Ville. Ligt vooral aan de hoek waarmee de foto’s op 3voor12 genomen zijn. Zoals altijd was het publiek weer bang dat muzikanten bijten en/of besmettelijk zijn en kropen in de andere hoek van de zaak bijeen… 😉

 3. Oei, dat lijkt wel heel leeg daar. Heeft toch niet aan Felix gelegen denk ik?
  Hij was niet aangekondigd, maar dan nog; zo beroerd was het echt niet 🙂
  coole foto’s Storm!
  ik moet zeggen dat het in Breda toch vooral weer een Velvet-feestje leek.
  @Ludo: Hoe bedoel je ‘velvet-feestje’?
  in de zin dat het vooral daar druk leek. Ik was ‘s ochtends in de Roots en er was niemand behalve Joop, ik en de artiest (denk ook even aan vorig jaar daar) en ik zag het verslag van Tunesville op 3voor12 en daar leek het ook niet vol te staan (terwijl er wel veel volk in de Velvet was, zelfs soggens bij Bertolf)
  (ik was in de Tunesville geweest als ik die last minute addition tijdig had opgemerkt, natuurlijk)
  Ah ik zie. Bij Velvet was het idd verreweg het drukst. Toch was het best aardig vol in Tunes Ville. Ligt vooral aan de hoek waarmee de foto’s op 3voor12 genomen zijn. Zoals altijd was het publiek weer bang dat muzikanten bijten en/of besmettelijk zijn en kropen in de andere hoek van de zaak bijeen… 😉
  gheh. ok, gelukkig maar. bij Iain Matthews kwamen overigens ook wel genoeg bierreclamemuseum-grijsaards opdagen, 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven