Motel Mozaïque 2012 – Voorpret

Het is een heerlijk festival, dat Motel Mozaïque en ook in 2012 zijn we natuurlijk weer van de partij in Rotterdam. Wat de afgelopen jaren alleen begon op te vallen, was een forse toename van het aantal ondoordringbare optredens. Met andere woorden, de gigs waar zo'n enorme rij voor de deur stond dat achteraan aansluiten eigenlijk bij voorbaat al zinloos was.
Blaudzun
Omdat we onszelf natuurlijk een leuk festival gunnen, volgt hieronder een aantal concerten die ongetwijfeld voor lange rijen gaan zorgen en dus beter maar volledig door jullie gemeden kunnen worden.


mij=Door: Blink
Ten eerste is het beter om vrijdagavond helemaal de Off_Corso te mijden. De vele fans van Blaudzun, Apparat Band en natuurlijk Neerlands trots Moss zullen hier de hele avond voor lange rijen zorgen. Wegblijven bij die zaal! Ook in De Gouvernestraat 1 zou het best eens druk kunnen worden met de nieuwe hype Bowerbirds uit Amerika en de ijzersterke Britse zanger Jamie N Commons. Wegblijven daar dus ook als je een leuk festival wilt beleven! Ook de optredens van de Oostenrijkse pikzwarte dame Soap&Skin with Ensemble, folkie Fink in de Schouwburg en de Noorse electronicaboys 120 Days in Rotown zijn absoluut niet aan te bevelen voor rijmijders.
Bowerbirds
Op zaterdagavond is het verstandig om vooral weg te blijven bij de drie toppers in de grote zaal van de Schouwburg: Lisa Hannigan, Ane Brun en Patrick Watson. Pak lekker een filmpje of drink nog een biertje, want het wordt ongetwijfeld dringen geblazen. En zoek ook deze tweede avond absoluut niet je toevlucht in Off_Corso, want The Antlers, The Maccabees, en de Belgische indieband Balthazar zullen hier ook de hele avond een nokvolle tent garanderen. De andere act die ook absoluut af te raden is, is Rats on Rafts. De Rotterdammers zullen ongetwijfeld een gigantisch thuispubliek aantrekken. Geen doorkomen aan dus!
Rats on Rafts
Als iedereen bovengenoemde acts nou eens keurig uit de planning streept de komende dagen, dan worden wij in ieder geval niet gehinderd door rijen… want we zouden er natuurlijk niet eentje van willen missen!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven