Youth Lagoon – The Year Of Hibernation

youth_lagoon-the_year_of_hibernation.jpgAls ik de beek voor ons huis zie stromen met alle flora en fauna erom heen, dan is er weinig voor nodig om mijn dromen hun beloop te laten gaan. De beek wordt dan wat breder, de oevers worden ruiger en de begroeiing wordt veelzijdiger. Waar nu de huizen staan daar komen dan bergen en wij wonen er met een maximum aan natuurwoongenot. De hoes van The Year Of Hibernation van Youth Lagoon heeft voor mij deze fantasie al ingevuld. De muziek past er wonderwel bij. Aan het stuur van dit project staat de Amerikaan Trevor Powers. Hij zet de elektronica in om het water dan weer voort te laten kabbelen en dan te laten uitgroeien tot een wilde stroom. Of is het de wind die ik hoor? Vul het zelf maar in. De stem van Powers wordt vervormd en het ritme echoot door het landschap. Dreampop schijnt het genre te heten, waar ik me veel bij voor kan stellen. Het jaar van de winterslaap, goed idee, maar dan wel in dit prachtige door Powers opgetekende landschap en niet in het stedelijke gebied waar ik nu woon.


mij=Lefse / Konkurrent

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven