Ash – Return Of White Rabbit

Ash - Return Of White RabbitWie van het verzamelen van mp3-jes is, kan bij Rolling Stone zijn hart ophalen. Die hebben zoveel macht (en bandbreedte :)) dat ze elke dag wel een mp3-tje ter download aan kunnen bieden in hun daily download. Dat hoeft niet altijd een nieuwe track te zijn overigens. Vandaag is het een track van Ash “Return Of White Rabbit” dat al een jaar of drie oud is. Wat overigens wel leuk is om op de Ash Blog de blog erbij te lezen die de band schreef over het ontstaan van de song.
Return Of White Rabbit – stream

Return Of White Rabbit – video


mij=Download

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven