Constellation – 15 jaar

File Under<3 Constellation. Maar nu even niet. Het label van Godspeed! en al die andere bazen bestaat 15 jaar en viert dat met vijf mini-festivals in Europa dit najaar. En guess what? Nederland wordt over geslagen. EN DAT IS STOM! Want kijk maar eens hoe fantastisch de line-up is bij de evenementen in Bern, Parijs, München, Wenen en Leipzig, die is om te likkebaarden zo lekker. Dat had toch ook best in Vera, Groningen Paradiso, Amsterdam of Tivoli, Utrecht gekund? Nee, gemoeten!
A Silver Mt. Zion
Gelukkig is er altijd nog Le Guess Who? in Utrecht dat op 29 november Do Make Say Think, Sandro Perri en Eric Chenaux programmeert in Ekko als pleister op de wond.

CSTCST


mij=Festival

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top