To Kill A King – Howling

Vorige week toonde Di-rect aan een ieder die dat wilde een prachtige stop motion-video voor “Still Life. Supermooi gemaakt door fotograaf Mark Janssen en regisseur Mink Pinster. Di-rect was natuurlijk niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn die met zoiets op de proppen komt. Want nog geen twee weken later is er bijvoorbeeld als een nieuwe voor “Howling”, een van de tracks op de nieuwe Word Of Mouth EP van To Kill a King. Daarvoor heeft de band 5000 foto's gemaakt in 36 uur in de flat van zanger Ralph Pelleymounter. Wie houdt van bands als The National, Mumford & Sons en Frightened Rabbit moet zeker even luisteren en hun gratis EP-tje hier downloaden of hieronder streamen.


mij=Video / Bandcamp

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top