Gallops – G is for Jaile

Er was een tijd wat ik helemaal verslingerd was aan mathrock en alles wat daar tegenaan schuurde. Ik kon hele dagen luisteren naar bands als Hella, Marnie Stern en Battles en Crime in Choir. Het is dus ook niet zo heel gek dat ik opveerde toen ik op een paar weken terug op The Quietus las over Gallops. Deze band heeft nu nog een track online gezet van hun binnenkort te verschijnen cd. Ik word echt heel gelukkig van de hyperactiviteit van “G is for Jaile”:
“G is for Jaile”

Luister voor de grap ook even naar de “Speak To Me” Pink Floyd-cover, waar ze ook een interessante mathrock-draai aan geven.

En een eerdere EP:


mij=Soundcloud / Bandcamp

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven