Esben And The Witch – Deathwaltz

Esben And The Witch - DeathwaltzEsben And The Witch was toch wel een van de bandjes die we het hardst knuffelden in 2010 en 2011. Andrew baalde op London Calling dat 'ie niet in de zaal stond en het optreden van Esben And The Witch op een scherm bekeek. Blink en Gr.R. noemden ze op Walk The Line al geschikt voor Lowlands. Ramon voorspelde na Le Guess Who? dat na de release van de debuut-cd het volledig los zou gaan met deze belofte en Storm vond hun debuut-cd Violet Cries een mooi eng sprookje. Of we reikhalzend uitkijken naar hun tweede cd Wash the Sins Not Only the Face? Ehmm JA! “Deathwaltz” is het eerst voorproefje dat de band ons voorschotelt. Dat liedje klinkt zo bij eerste beluistering wat minder zwaar dan het gros van de eerste cd. Zal de rest ook zo klinken en de band mikken op de écht grote doorbraak?
Download hier “Deathwaltz” en kijk hieronder vast een beetje wazige clip.


mij=Video / Download

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven