The Ruby Suns – The Kingfisher Called Me

The Ruby Suns - The Kingfisher Called MeNa de breuk met zijn vriendin in 2010 vond zanger Ryan McPhun van de Nieuwzeelandse indiepopband The Ruby Suns het tijd voor heel wat anders. Hij verhuisde naar Oslo en dit bijna tegengestelde klimaat en andere omgeving inspireerden hem enorm. Het vierde album van The Ruby Suns gaat Christopher heten en komt begin 2013 uit. Nee, het gaat niet over een Christopher, deze naam is een Nieuwzeelandse inside joke en staat voor het gevoel dat je alles aankunt wanneer je jong bent. De Noorse omgeving en het Christopher-gevoel hebben in ieder geval geresulteerd in een muzikale ommezwaai, de dromerige indiepop heeft plaatsgemaakt voor frisse pop met toevoeging van elektronica.
Download hier de eerste track van Christopher, “The Kingfisher Called Me”.


mij=Download

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven