Veronica Falls – Teenage

Veronica Falls - TeenageToen Blink Veronica Falls interviewde tijdens Eurosonic/Noorderslag eerder dit jaar zei de band: 'We zijn al begonnen met de opnames voor het volgende album. We gaan waarschijnlijk stukje voor stukje opnemen omdat we zoveel optreden dat we nauwelijks tijd hebben om in een studio te gaan zitten. Waarschijnlijk zal het album zelfs in verschillende studio's worden opgenomen. Toch kost het schrijven van de nummers de meeste tijd, het opnemen ervan is eigenlijk vrij eenvoudig.'
Eerder was er dit jaar de single “My Heart Beats”, nu is er een tweede nieuw liedje, “Teenage”. We kunnen niet wachten tot de hele nieuwe cd er is.
Kijk “Teenage”

Luister: “My Heart Beats”


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven