Trampled By Turtles – Stars And Satellites

Trampled By Turtles - Stars And SatellitesHmfff, wat gaat de tijd snel: zo schreef ik een stukje over Trouble van het Amerikaanse Trampled By Turtles, zo is het alwaar vijf jaar later. Blijk ik in tussentijd twee albums van dit vijftal gemist te hebben. En dat terwijl de laatste jaren de americana, alt.country, bluegrass en folk toch meer gras onder de Europese voeten gekregen heeft. Ik denk echter dat ze zich meer gericht hebben op de thuisbasis en daar succes hebben. Zo was er een optreden bij de fameuze David Letterman en ik zie uitverkochte zalen in hun concertagenda. Stars And Satellites is een geweldig album waar liefhebbers van de eerste genoemde genres in elf liedjes gevarieerd en kundig bediend worden. In vergelijking met het laatste album dat ik van ze gehoord heb, zijn de wilde haren wat minder wild geworden, maar is de finesse toegenomen en zijn de liedjes stuk voor stuk boeiend. Eigenlijk was ik even klaar met de alt.country en aanverwanten, maar ik haak nu weer aan. Eind mei in Nederland en omstreken, doe er uw voordeel mee.


mij=Banjodad/Bertus

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top