WordPress databasefout: [Can't create/write to file '/tmp/#sql-temptable-183e85-18870-d95d.MAI' (Errcode: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Hatriot – Heroes Of Origin – File Under: New Music

Hatriot – Heroes Of Origin

Hatriot - Heroes Of OriginAl meteen bij de eerste klanken dringt de gedachte aan de illustere Bay Area en dan met name de band Exodus zich op, een gedachte die tot een zekerheid uit lijkt te groeien wanneer een furieus schreeuwende zanger act de présence geeft. Niets is evenwel minder waar. De zanger in kwestie is weliswaar Steve 'Zetro' Souza, maar de man die ooit furore maakte met albums als Pleasures Of The Flesh en Fabulous Disaster keert niet terug als het boegbeeld van genoemde thrashlegende, maar aan het roer van een nieuw vlaggenschip genaamd Hatriot. Bijgestaan onder meer door zijn zoons Cody en Nick, respectievelijk op basgitaar en drums, laat de goede man horen dat het thrashvirus nog immer in zijn bloed zit. Het gebodene doet de titel van het plaatwerk allesbehalve eer aan daar het verre van origineel is wat ter berde wordt gebracht, maar dat mag de pret geenszins drukken. Dit is onvervalste metal, voorzien van een moderne snit. De gitaren gieren dat het een lieve lust is en de productie is zo spijkerhard en strak, dat de haren steil achterover vliegen en ontdaan worden van elke vorm van pommade en roos. Steve brult als in zijn beste dagen en verleent de reeds extreem hakkende muziek een scherp randje. Heroes Of Origin mag dan bepaald niet de originaliteitsprijs verdienen, maar het noopt tot ongegeneerd headbangen en blaast gegarandeerd het pleisterwerk van de muren, precies zoals het hoort.


mij=Massacre

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven