Guards – In Guards We Trust

Guards - In Guards We TrustHet is maar goed dat er muziek is die je bij de les houdt en je ook op kan vrolijken. Mijn devies is vaak: niet moeilijk doen aan het eind van een vermoeiende werkdag. Muzikaal betekent dit even geen deprimerende singer-songwriters of ingewikkeld-doen-plaatje. In dat soort gevallen is er een band als Guards. Mijn eerste gedachte bij het beluisteren van In Guards We Trust was, dat dit een band is die de leemte vult nu het wachten is op de nieuwe MGMT. Het trio neigt erg naar het geluid van MGMT’s debuutplaat. Niet echt origineel allemaal, maar best lekker om naar te luisteren. Bij nadere bestudering blijkt het om een trio te gaan dat uit Brooklyn afkomstig is. Inderdaad de plek waar ook MGMT haar oorsprong vindt. MGMT komt eerdaags naar ons land, en wie zie ik daar in het voorprogramma staan van…. inderdaad, Guards. Ik zeg verder niets meer.


mij=PIAS

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven