Covenant – Leaving Babylon

covenant-leaving_babylon.jpgDit is teststukje 2 van uw webmaster, die even moet testen of het publiceren nog werkt na een aanpassing. Kunt u dit lezen, dan werkt het. Ideaal excuus natuurlijk snel op te schrijven dat de nieuwe plaat van Covenant niet even goed is als de fijne single “Last Dance” liet hopen (die “version” remix van 6:50 op de EP is fijn!). “Thy Kingdom Come” mag er zeker zijn, verder is het vooral herhaling en valt Leaving Babylon vooral op door wat langere, tragere nummers. Lekker duister weer hoor, maar wel inwisselbaar.


mij=Metropolis

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven