WordPress databasefout: [Can't create/write to file '/tmp/#sql-temptable-15ad1f-20534-64d6.MAI' (Errcode: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Orchestra Of Spheres – Vibration Animal Sex Brain Music – File Under: New Music

Orchestra Of Spheres – Vibration Animal Sex Brain Music

Orchestra Of Spheres - Vibration Animal Sex Brain MusicHet hoogtepunt van de wel erg Top 2000-fähige documentaire 20 Feet From Stardom was een kort fragment van de Talking Heads. David Byrne‘s fysieke en vocale interactie met de kreten van de donkere achtergrondzangeressen toverde een grijns op mijn gezicht. Een dominante zanger als Byrne ontbreekt helaas in de gelederen van het Nieuw Zeelandse Orchestra Of Sphere. Op Vibration Animal Sex Brain Music zijn het juist vrolijke vrouwenkreetjes en Afrikaanse drums die het hoofdbestanddeel vormen in deze snelkookpan van krautrock, psychedelica en wereldmuziek. Een liedje als “Jungle Pads” bouwt vanuit een overstuurde duimpiano (of is het ‘the sexomouse marimba’) aan een smakelijk feestje. Rechttoe rechtaan dansen zal onmogelijk blijken, je zal nu zelf je hoekigste Byrne-pasjes boven moeten halen. Soms dreigen de grooves in in al hun ingewikkeldheid wel wat bedacht of overdadig te worden – zo goed als Goat wordt het nergens – maar dan is daar altijd nog een Bombino-riff om de zaak vlot te trekken.


mij=Fire

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven