Caviare Days – Caviare Days

Caviare Days - Caviare DaysUit het land van ABBA komt Caviare Days. Caviare Days mag dan een vijftal zijn, de twee zangeressen spelen het spel zoals Agnetha en Frida dat ook deden met verve. Ze hebben echter andere namen namelijk Lina en Maja. Hun muziek is wat minder pop en wat donkerder. Zeg maar meer op zijn Bangles. Caviare Days zoekt het qua tijdperk echter net weer wat meer in de sixties à la Jefferson Airplane en Shocking Blue. Zonder bonustracks (remixen) kent dit debuut tien liedjes waarvan er al drie eerder op een ep uit 2012 te krijgen waren. Dit zijn nou echt van die liedjes die mij, aangevuld met een scheut psychedelica, een goed humeur bezorgen en zeg er dan nog maar eens iets vervelends over. De productie was in handen van Jorge Elbrecht (Violens) en Mats Björke (Mando Diao). Het hart van Caviare Days zit op de goede plek. Hopelijk blijft het niet bij dit album en duiken ze komende zomer nog ergens in ons land op.


mij=Label259/Rough Trade

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven