Last Suggestion – Close To Far From Home

Last Suggestion - Close To Far From HomeTerwijl de ´oudere´ popmuziekgarde zich uiteindelijk gaat richten op het Eurovisie Songfestival, moeten de jonge honden eerst nog een plek veroveren om alleen al optredens te krijgen. Maar ja, iedereen moet tenslotte ergens beginnen. Last Suggestion is een kwartet uit de omgeving van Eindhoven die met de ep Close To Far From Home, verpakt in een aardig vormgegeven digipack, hun debuut aflevert. En ik moet zeggen dat de band onder aanvoering van Imke van Schijndel een niet onaardige schijf uitbrengt. Sterkste punt is Imke´s stem die in combinatie met het bandgeluid wel wat naar een rockende Anouk neigt. In potentie zou het zomaar een band kunnen zijn met een hitje op 3FM. De band speelt nog wel teveel in dienst van Imke´s stem en dat maakt dat het op deze ep uiteindelijk een wat anonieme brij dreigt te worden.


mij=Marista & Eigen beheer

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven