Adrenaline Rush – Adrenaline Rush

Adrenaline Rush - Adrenaline RushTåve Waning heet de dame op de hoes en ze is de zangeres van Adrenaline Rush. De bepalende man áchter de schermen zit niet eens in de band. Het is Erik Martensson (Eclipse, W.E.T.), een van de mensen die constant nieuwe bandjes uit de grond stampt voor Frontiers. Vermoedelijk heeft hij behalve bij de productie ook een flinke vinger in de pap gehad bij de composities. Wie de man al langer volgt weet dat dat tot zeer wisselende resultaten kan leiden. Bij Adrenaline Rush is alles de goede kant opgevallen. Waning – tot op heden popzangeres – heeft een nasale, bijna kinderlijke stem, maar blijkt desondanks een uitstekende rockzangeres. De songs zijn stuk voor stuk niets-aan-de-hand-rockers met een aanstekelijke, energieke dreun en fijne riffs. Heel erg jaren tachtig, lang leve de lol, maar zonder de verstikkende productionele deken die destijds zo populair was. Integendeel, de productie is open, laat de riffs lekker uitwaaieren en versterkt de pretrocksfeer. Adrenaline Rush heeft de geslaagde onderdelen van de eightiesrock meegenomen naar 2014. Diepgang is er niet op Adrenaline Rush, pret des te meer.


mij=Frontiers/Rough Trade

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven