Stillwave – Stillwave

Stillwave - StillwaveDat uit de oude domstad Utrecht veel moois komt is bekend toch? Ook de drie studenten die Stillwave vormen laten horen dat dat nog altijd het geval is. Door in twee jaar tijd meer dan zestig optredens te doen – zelfs in muziekmekka Engeland – heeft het trio een hele strakke indiesound ontwikkeld die bij vlagen doet denken aan een gevestigde naam als Interpol. Met mooie, ietwat jaren tachtig klinkende, gitaarpartijen en lekker hoekige ritmes wordt een fijne basis gelegd voor de zang die ook wel raakvlakken heeft met Editors. Met name de spannende opbouw van het nummer ‘Portman’ doet verlangen naar meer. De vier andere tracks op deze titelloze EP missen nog wel een beetje een eigen smoel maar veelbelovend is het zeker.


mij=Eigen beheer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven