The Range Of Light Wilderness – The Range Of Light Wilderness

The Range Of Light Wilderness - The Range Of Light WildernessEr was een tijd dat zangeressen vooral de functie hadden om mooi te zijn en mooi te zingen. Vrouwen die zelf hun liedjes schreven, je moest er niet aan denken. Als ze het al konden. Inmiddels is het 2014 en zijn er de nodige vrouwen aan het muziekfront die heel wat mannen wat voordoen. Er zijn echter ook mannen die niet in de gaten hebben dat ze met de inzet van zo’n vrouw hun eigen creativiteit meer ruimte kunnen geven. Thomas Frank McDonald is de schrijver van de nummers van The Range Of Lights Wilderness. Hij heeft met zangeres Jessi Campbell een sterke troef in handen. Ze kan naast mooi zingen bovendien nog meer, zoals gitaar spelen en drummen. McDonald heeft helaas voor hem een wat saaie stem die beter als de tweede stem gebruikt kan worden, wat tot gevolg heeft dat het al snel saai wordt als hij aan het woord is. Als Campbell daarentegen los mag gaan, zoals in “Gnome Life” dan zit ik op het puntje van mijn stoel. McDonald probeert zijn eigen mindere stem met een Californisch en psychedelisch zonnetje te verbloemen, maar het redt het titelloze album niet van de wisselvalligheid die het laat horen. Met de inzet van de juiste middelen en met het skippen van een paar mindere songs was dit mijns inziens nergens voor nodig geweest.


mij=Gnome Life

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven