Hesperian – Unruly

Hesperian - UnrulyEn dan denk je met een of andere nieuwe Amerikaanse sensatie van doen te hebben, en dan komt Hesperian gewoon uit Utrecht. Een melodieus hardcore-gezelschap bestaande uit vijf muzikanten waarvan een aantal ooit deel uitmaakte van My City Burning en Why We Fight. Naar eigen zeggen zijn de heren beïnvloed door Carpathian, Have Heart en Modern Life Is War. Die eerste en die laatste snap ik volkomen. De nietsontziende agressie komt regelrecht van de crystal meth-koppen van Modern Life Is War, de subtiel opgebouwde gitaarpartijen zijn melodieuzer van aard. Daar onderscheidt Hesperian zich duidelijk van andere hard-, post- en metalcore-collega’s. Nu nog de beginminuut van “Unruly” een keer opnieuw inbrullen en de heren hebben een megasingle op internationaal niveau te pakken.


mij=White Russian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven